luni, 8 august 2016

Sisteme de supraveghere video HD


Odata cu imbunatatirea sistemelor de supraveghere video, echipa i-Video a lansat noua generatie de kituri de supraveghere video, acestea sunt la o rezolutie HD, adica 720P si surprind niste imagini de calitate.
Daca pana acum sistemele HD erau inaccesibile pentru majoritatea persoanelor datorita preturilor destul de mari, i-Video a venit pe piata cu preturi accesibile si permit aducerea unui plus de securitate oricarei case sau afaceri.

Aceste kituri beneficiaza de o multime de avantaje:

Infrarosu - Permite vizualizarea si surprinderea imaginilor de calitate chiar si pe timp de noapte cu ajutorul leduri de IR.

Lentila 3.6 mm - Permite captarea unui unghi cat mai mare pentru a obtine cat mai multe detalii si a avea o zona cat mai mare care sa fie acoperita.

Vizualizare pe internet sau telefonul mobil - Kiturile vin cu un sistem cloud, care permit conectarea cu usurinta la internet si apoi vizualizarea acestora de oriunde, chiar si de pe telefonul mobil.

Pe pagina pentru sisteme de supraveghere video HD a companiei i-Video veti putea gasi mai multe preturi.
Aici veti avea o varietate de kituri, de la 2 pana la 16 camere, atat de interior, cat si de exterior.
Preturile pentru aceste kituri variaza in functie de configuratia aleasa si ele pot fi personalizate in functie de dorinta fiecarui utilizator.

Echipa tehnica va sta la dispozitie cu informatii, dar si cu sfaturi pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu